Hos os bliver du altid modtaget med serviceorienteret og personlig betjening. Vi er altid klar med rådgivning og vejledning. Så vær ikke bange for at spørge, hvis du er i tvivl om noget, eller blot interesseret i ny viden.


Se din bil nedefra

Har du tid og lyst, så har du hos os mulighed for at følge med helt tæt på under hele synet af din bil. Du får muligheden for at komme med under bilen sammen med synsmanden, som meget gerne besvarer dine spørgsmål og kan forklare om funktion, virkemåde og eventuelle fejl eller slidtage.

Selvom du måske ikke interesserer dig for biler og mekanik, så kan det være med til at give dig en ny viden om din bil og hvad, du selv kan være opmærksom på.

 

Lækkert venterum

Har du bare lyst til at slappe af i de 20 minutter, et syn normalt varer, så har vi indrettet et lækkert venterum til dette.
Her kan du læse dagens avis og tage en kop varm kaffe eller kakao, mens din bil bliver synet. Du kan også roligt tage evt. børn med, da vi har et børnehjørne i rummet.
 

Kontakt info
Nyheder


Dansk Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil fra 1/7 2016

Her finder du et nyttigt links om :Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil.

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=179943

 

 


Forløb for udskrivelse af bødeforlæg

Hvis du udebliver fra periodisk syn.

Hvis du ikke får dit køretøj synet eller afmeldt i Køretøjsregistret inden for den lovpligtige frist, vil følgende automatisk blive sat i gang:


Læs alle ...