Brugtvognsattest

PAVA brugtvognsattest tager sit udgangspunkt i det de fleste har behov for nemlig en faglig vurdering af, om det er en god, sund og vedligeholdt bil, man står over for. I den vurdering indgår naturligvis også alder og kilometerstand. Også den gode, sunde brugte bil kan have fejl, hvis udbedring hører til alm. Vedligehold. Vi peger på de evt. fejl vi finder og giver dig vores vurdering af, hvor omfattende en forestående reparation er.
Vi går ikke i detaljer med undersøgelse af alle bilens komponenter, men fokusere på det vi erfaringsvis ved er afgørende for, om det er en god bil eller det modsatte.

 

Indhold

Vi tester og vurderer følgende:

Motor
Bremsesystem
Undervogn
Karrosseri
El system
Kabine
Bilens historie
Og til slut foretager vi en prøvekørsel
Som konklusion får du vor samlede vurdering af bilens generelle stand.

 

Varighed
Testen tager ca. 40 min til 1 time, hvilket også gælder, hvis testen udføres sammen med et periode- eller registreringssyn og du er velkommen til af ”følge med” og få gode råd undervejs.

Vejledende pris for brugtvognsattest uden syn.
990,- kr.

PAVA brugtvognsattest – din sikkerhed for en god brugt bil 

Kontakt info
Nyheder


Dansk Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil fra 1/7 2016

Her finder du et nyttigt links om :Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil.

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=179943

 

 


Forløb for udskrivelse af bødeforlæg

Hvis du udebliver fra periodisk syn.

Hvis du ikke får dit køretøj synet eller afmeldt i Køretøjsregistret inden for den lovpligtige frist, vil følgende automatisk blive sat i gang:


Læs alle ...