Vores synscenter tilbyder periodesyn og omsyn af person- og vare-biler op til 3.500 kg. Vi udfører også registreringssyn og kan syne påhængsvogne og motorcykler. Desuden udføres toldsyn.
Herunder kan du se en beskrivelse af de omtalte synstyper.

 

Periodisk syn

Færdselstyrelsen sender synsindkaldelse på din bil, når den er 4 år, og derefter hvert 2. år.

 

Omsyn

Hvis du ved et syn har fået besked på, at nogle påpegede fejl skal udbedres, for at bilen kan godkendes, skal du møde til omsyn. Det tager ikke lang tid, og du behøver ikke bestille tid.

 

Registreringssyn

Har du fået monteret træktøj eller har køretøjet været afmeldt mere end 1 år skal køretøjet bookes til registreringssyn.
Medbring altid køretøjets registreringsattest.

Toldsyn:
Skal din bil eller motorcykel registreres for første gang i Danmark, skal den fremstilles til et toldsyn, hvor der laves en toldsynsrapport med oplysninger om køretøjets udstyr. Rapporten bliver efterfølgende digitalt sendt til Skat.

Når man importerer et køretøj til Danmark, skal der betales registreringafgift, og bilen skal registreres med danske nummerplader. Vi har et sammerarbejde med Quickimport, som kan klare det hele på en dag.

Læs mere her:  www.quickimport.dk

 

 

 

Til toldsynet skal medbringes 

  • Original registreringsattest fra tidligere registrering i udlandet
  • Vejeseddel (ikke over 2 arbejdsdage gammel) fra godkendt vejer til fastsættelse af køretøjets egenvægt. Coc-dokument eller overensstemmelseserklæring kan tillige anvendes.
  • Oplysninger om brændstofforbrug hvis køretøjet er registreret senere end 1/7-1997.
  • Evt. supplerende attester
  • Toldsynet og registreringssynet udføres sammenhængende og varer i alt ca. 40 minutter.
     

 

Kontakt info
Nyheder


Dansk Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil fra 1/7 2016

Her finder du et nyttigt links om :Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil.

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=179943

 

 


Forløb for udskrivelse af bødeforlæg

Hvis du udebliver fra periodisk syn.

Hvis du ikke får dit køretøj synet eller afmeldt i Køretøjsregistret inden for den lovpligtige frist, vil følgende automatisk blive sat i gang:


Læs alle ...