For at bestille tid til syn hos os, kan du ringe til os på 47 72 30 00 eller booke en tid online - Gå til online-booking

Drive-in syn uden tidsbestilling

Du kan godt komme til syn uden at have en tid. Du skal blot møde op og bilen vil blive synet hurtigst muligt - kort ventetid kan forekomme.

 

Betaling

Ved ankomst til synsstedet skal der betales, før synet kan begynde. Du kan betale med Dankort, check eller kontant.

 

Branchekundeløsning / kunder med CVR. Nr.

Dette er specielt rettet mod virksomheder med et stort synsbehov. Betalingen er let - der oprettes en konto, således at der ikke skal betales i forbindelse med synene.
Du kan til enhver tid opsige kontoaftalen skriftligt. Evt. skyldigt beløb skal betales hurtigst muligt.
Vi har ret til, med en måneds varsel, at ændre vilkår for kontoordningen - dog kan vi ændre vilkår øjeblikkelig, hvis det skyldes omstændigheder uden for vores kontrol. Desuden kan vi øjeblikkelig opsige kundeaftalen, hvis den misligholdes. Har kontoen ikke været brugt i 2 år, kan vi lukke kontoen.
 

 

Kontakt info
Nyheder


Dansk Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil fra 1/7 2016

Her finder du et nyttigt links om :Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-kørsel med campingvogn og andet registreringspligtigt påhængskøretøj til bil.

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=179943

 

 


Forløb for udskrivelse af bødeforlæg

Hvis du udebliver fra periodisk syn.

Hvis du ikke får dit køretøj synet eller afmeldt i Køretøjsregistret inden for den lovpligtige frist, vil følgende automatisk blive sat i gang:


Læs alle ...